Herfstvakantie in Aviodrome

Kom deze herfstvakantie naar Aviodrome!

Bestel online tickets

Heb jij het in je om een astronaut te worden? Kom dan deze herfstvakantie naar Aviodrome! Kom alles te weten over de ruimtevaart tijdens de ruimtevaartweken en help onze ijverige douane en slaperige postkamermedewerker tijdens Schiphol op Hol.

Daarnaast kan je deze herfst naar de nieuwe expositie: De Russische Vliegende Hollander. Ontdek het verhaal van een echte held.

Nieuwe expositie: De Russische Vliegende Hollander

Deze herfst kan je bij Aviodrome het verhaal ontdekken van een echte held. Iwan Smirnoff is bekend van zijn kerstvlucht op de Pelikaan en wordt ook wel de Russische Vliegende Hollander genoemd. In de vertrekhal van het Schiphol 1928 gebouw vertellen 70 foto’s met bijschrift zijn verhaal. Het verhaal komt haast echt tot leven door de bijzondere objecten. Zelfs de kogels welke hem hebben geraakt tijdens een aanval zijn te bezichtigen.

 

Ruimtevaartweken: Los van de grond

Kom alles te weten over de ruimtevaart tijdens de ruimtevaartweken in Aviodrome. Wat doen de mensen aan boord? Hoe blijft een spaceshuttle in de lucht? Wat brengt de toekomst? Ontdek het antwoord op deze vragen en nog veel meer tijdens de ruimtevaartweken!

Schiphol op Hol

De medewerkers van Schiphol 1928 hebben het erg druk tijdens de herfstvakantie. Ga op pad met je paspoort en help de drukke luchtverkeersleider, de sjansende piloot en de strenge directeur mee en verdien stempels.

Bestel vliegensvlug tickets

Wij hanteren – vanwege veiligheidsredenen – een maximum aantal bezoekers per dag. Om dit maximum te bewaken en jouw bezoek te kunnen garanderen, is het noodzakelijk om op voorhand online toegang tot het park te reserveren.