Space Academy

10 t/m 25 oktoberDroom jij van een ruimtebezoek? Tijdens de herfstvakantie staat Aviodrome in het teken van ruimtevaart! Word ook astronaut of technicus en leer alles over de ruimte.

Luchtvaartmuseum Aviodrome staat deze herfstvakantie in het teken van ruimtevaart. Stel je voor: een stapje dichter bij een bezoek aan Mars! Stap naar binnen als mens en doorloop alle opdrachten van de Space Academy. Ga jij naar huis als ruimtetechnicus, onderzoeker of astronaut?

Opleiding

Bij binnenkomst gaat je opleiding aan de Space Academy vliegensvlug van start. Gebruik het ontvangen opleidingsboekje als gids door het museum. Wanneer werd de eerste raket afgevuurd? Wat heeft een Boeing met astronautentraining te maken? En hoe is het om de ruimte in te gaan? Ga op ruimtetocht door het museum en ontdek antwoorden op al deze vragen.

Space Lab

Nieuwsgierig type? Trek een labjas aan en doe verschillende proefjes in het Space Lab. Probeer met een echte microscoop waterbeertjes op te sporen en lanceer je zelfgemaakte space shuttle! Ook ontdek je in dit laboratorium hoe goed jij bent met techniek.

Diploma

Als je alle stempels in je opleidingsboekje hebt verzameld, dan ben je afgestudeerd aan Space Academy. Als ruimtevaartheld kun je meteen het felbegeerde ruimtebrevet mét stoere Space Academy button bemachtigen!

Praktische informatie

Datum: van 10 oktober t/m 25 oktober 2020
Prijs: alle activiteiten van Space Academy zijn inbegrepen bij een entreeticket tot Aviodrome. Houders van de Museumkaart en BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.
Tijd: tijdens openingstijden van Aviodrome

Bestel nu je tickets voor de Space Academy!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen