Space Academy
13 t/m 28 oktober

Tijdens de herfstvakantie staat Aviodrome in het teken van ruimtevaart! Word ook astronaut, onderzoeker of technicus en leer alles over de ruimte.

Tijdens de herfstvakantie staat Aviodrome in het teken van ruimtevaart! Stap naar binnen als mens, voltooi alle opdrachten van Space Academy en ga naar huis als ruimtetechnicus, onderzoeker of astronaut!

Bestel nu je tickets voor €10,-

Je kunt nu t/m 28 oktober tickets voor Aviodrome voor maar €10,- bestellen! Als je de tickets heb gekocht, kun je ze nog tot 11 november 2018 inleveren.

Bestel tickets

Opleiding

Bij binnenkomst ontvang je het opleidingsboekje van de Space Academy. Dit is je gids voor in het museum! Wanneer werd de eerste raket afgevuurd? Wat heeft een Boeing met astronautentraining te maken? En hoe is het om de ruimte in te gaan? Ga op verkenning door het museum en ontdek het antwoord op al deze vragen.

Space Lab

Trek een labjas aan en doe verschillende proefjes in het Space Lab. Probeer met een echte microscoop waterbeertjes op te sporen en lanceer je zelfgemaakte space shuttle! Ook ontdek je in dit laboratorium hoe goed jij bent met techniek.

Space Sweeper

In de ruimte is snelheid van levensbelang: test daarom je eigen reactievermogen op de Space Sweeper! Samen met 7 andere kinderen neem je elk op je eigen platform plaats. Maar pas op! Een raket probeert je onderuit te halen. Val je al snel onderuit op het luchtkussen of blijf je al laatste staan?

Diploma

Als je alle stempels in je opleidingsboekje hebt verzameld, dan ben je afgestudeerd aan Space Academy. Als ruimtevaartheld kun je meteen het felbegeerde ruimtebrevet mét stoere Space Academy button bemachtigen!

Praktische informatie

Datum: van 13 oktober t/m 28 oktober 2018
Prijs: Alle activiteiten van Space Academy zijn inbegrepen bij een entreeticket tot Aviodrome. Museumjaarkaarthouders hebben gratis toegang.
Tijd: tijdens openingstijden van Aviodrome

Bestel nu je tickets voor de Space Academy!

Bestel tickets voor €10,-

dinsdag 13 november 2018

Vandaag gesloten, dinsdag open van 10:00 tot 17:00