Rescue Heroes

15 t/m 16 augustusHaal de held in jezelf naar boven tijdens Fly-In: Rescue Heroes! Ontmoet helden, bekijk grote brandweerwagens en prachtige politieauto's en klauter over de stormbaan.

Rescue Heroes is hét evenement waarbij je helden ontmoet en de held in jezelf naar boven haalt. Er komen bijzondere vliegtuigen naar Aviodrome gevlogen, die normaal gesproken niet te zien zijn. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende activiteiten voor jong en oud! Bekijk hieronder het programma en ontdek wat voor leuks Rescue Heroes te bieden heeft.

Ontmoet PAW Patrol
Alle redders verzamelen! Chase en Skye leggen even hun heldhaftige taken neer om kleine helden te ontmoeten bij Aviodrome. Ga met je helden op de foto in het Schipholgebouw.

Help de Brandweer
De échte brandweer is aanwezig om te vertellen welke heldendiensten hun dagelijks verrichten. Bekijk de wagens en blus samen met de jeugdbrandweer het vuur!

Ontdek de held in jezelf
Spring uit het vrachtruim van de Boeing zonder dat je ergens aan vastzit! Landen doe je op een enorme airbag: gegarandeerd kriebels in de buik. Bewijs vervolgens dat je de snelste bent op de enorme vliegtuig stormbaan en meet je snelheid bij de straaljagersprint.

Bewonder bijzondere voertuigen
Op zondag komen er prachtige antieke politievoertuigen hun sirenes laten loeien én een enorme Amerikaanse brandweerwagen pronkt gedurende het weekend op het platform. Ook de reddingsbrigade is van de partij met hun sloep.

Zing met de Stewardessen
Meteen bij binnenkomst begint het feest al: 2 stewardessen heten je al zingend welkom en zetten je gehele familie stoer op de foto. Bijgekomen van het swingen maken sminckers je heldenlook vervolgens helemaal af.

Alle stoere activiteiten zitten inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Het belooft een spectaculair weekend te worden bij Aviodrome. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel je tickets!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen