Rescue Heroes

14 t/m 15 augustusHaal de held in jezelf naar boven tijdens Fly-In: Rescue Heroes! Ontmoet helden, bekijk grote brandweerwagens en prachtige politieauto's en klauter over de stormbaan.

Rescue Heroes is hét evenement waarbij je helden ontmoet en de held in jezelf naar boven haalt. Er komen bijzondere vliegtuigen naar Aviodrome gevlogen, die normaal gesproken niet te zien zijn. Daarnaast zijn er allerlei uitdagende activiteiten voor jong en oud!

Paw Patrol

Alle redders verzamelen! Chase en Skye leggen even hun heldhaftige taken neer om kleine helden te ontmoeten bij Aviodrome.

Ontdek de held in jezelf

Spring uit het vrachtruim van de Boeing zonder dat je ergens aan vast zit… Landen doe je op een enorme airbag: gegarandeerd kriebels in de buik. Bewijs vervolgens dat je de snelste bent op de enorme vliegtuig stormbaan.

Bewonder bijzondere voertuigen

Prachtig antieke politievoertuigen laten hun sirenes loeien én een enorme Amerikaanse brandweerwagen pronkt gedurende het weekend op het platform. Ook de reddingsbrigade is van de partij met hun sloep.

Alle stoere activiteiten zitten inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Het belooft een spectaculair weekend te worden bij Aviodrome. Wil jij er ook bij zijn? Koop dan snel je tickets!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen