Prikkelarme avond

10 t/m 10 juniSamen met de Nederlandse Vereniging voor Autisme organiseren wij een exclusief avond voor mensen met autisme én hun naasten.

Prikkelarme avond in samenwerking met de Autisme Vereniging Nederland

Vrijdagavond 10 juni 2022 van 17:30 tot 22:00 uur is er een Auti-Doe-Avond bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. Een prikkelarme avond, speciaal voor mensen met autisme en hun naasten of gasten die graag een prikkelarm bezoek wensen aan Aviodrome. Op deze avond zijn we exclusief geopend en hanteren wij een aangepast tarief.

Tickets

Expositie 100 jaar luchtvaart in Nederland

Bezoek de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ en kom langs bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis. Je ziet er de eerste vliegtuigen van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation) en tante Ju (Junkers) en vele andere vliegende legendes. Je stapt aan boord van onze Boeing 747 en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte.

Tijdens de wandeling door het museum ga je als het ware op ontdekkingsreis in de luchtvaartgeschiedenis: van het eerste gemotoriseerde vliegtuig tot de grote toestellen van nu. De buitenexpositie laat je met het Schipholgebouw uit 1928 en diverse grote en kleine toestellen een stukje Schiphol van vroeger proeven.

Data:

10 Juni 2022 (17:30 – 22:00)

Bestel nu je tickets voor de ‘Prikkelarme avond’!

Tickets bestellen

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen