PakjesBoeing

21 t/m 29 novemberWelkom aan boord bij de PakjesBoeing! Kun jij de pieten helpen om alles klaar te maken voor het sinterklaasfeest?

De pakjesboot is dit jaar véél te klein en vaart ook niet zo snel… daarom schakelt Sinterklaas een écht vliegtuig in om de cadeautjes van Spanje naar Nederland te vervoeren! De vlucht is er nogal heftig aan toe gegaan maar gelukkig is het toestel op tijd in Lelystad geland. Kom jij de pieten helpen aan boord van de enige echte PakjesBoeing? 21,22,28 & 29 November is dat mogelijk.

Help de pieten
Aan boord is het een drukte van jewelste, de pieten zijn druk in de weer om alles in goede banen te lijden. Pilotenpiet, paspoortpiet, passagepiet, pakjespiet, purserpiet en paardenvervoerpiet: allemaal doen ze hun uiterste best maar ze kunnen ook nog erg veel hulp gebruiken.

PakjesBoeing diploma
Paspoortpiet geeft je je eigen paspoort maar hier zitten nog geen stempels in… Stap aan boord en verzamel stempels door de verschillende pieten te helpen. Zo help je de Sint een handje én leer je over de verschillende luchtvaart beroepen. Heb je alle stempels verzameld? Dan mag je jezelf benoemen tot bemanningslid van de PakjesBoeing en ontvang je de speciale PakjesBoeing diploma!

De PakjesBoeing zit inbegrepen in een regulier entreeticket voor Aviodrome en houders van de Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART hebben gratis toegang.

Bestel tickets met korting

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen