Open Cockpit Dagen
25 t/m 28 mei

Bekijk diverse cockpits, zoals die van de Boeing 747, van héél dichtbij!

De cockpit is normaal gesproken verboden terrein voor vliegtuigpassagiers. Tijdens de Open Cockpit Dagen bij Luchtvaart-Themapark Aviodrome is het echter wél mogelijk om diverse cockpits van heel dichtbij te bekijken. Onder meer de cockpits van de Boeing 747, Saab Viggen en MIG-21 worden opengesteld. Je krijgt zo de gelegenheid om in de huid van een echte piloot te kruipen!

Claxon op het stuur?

De Open Cockpit Dagen vormen de ideale gelegenheid om erachter te komen waar alle knopjes voor dienen. En ook vragen als ‘waar zit het navigatiesysteem?’ of ‘zit er een claxon op het stuur?’ worden snel beantwoord. Je kunt het namelijk zelf ontdekken! Jong en oud zullen zich keer op keer weer verwonderen. Bijvoorbeeld over het verschil tussen een cockpit van 80 jaar geleden en de huidige geavanceerde cockpits. Natuurlijk zijn er stewards aanwezig die de meest uiteenlopende vragen beantwoorden.

Aviodrome is tijdens de Open Cockpit Dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers met een Museumkaart krijgen gratis entree.

Data:

25 mei
26 mei
27 mei
28 mei
16 september
17 september

Bestel nu je tickets voor de Open Cockpit Dagen!

Tickets bestellen

dinsdag 23 januari 2018

Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00