Nationale Museumweek

5 t/m 10 april

Luchtvaartmuseum Aviodrome doet ook dit jaar mee aan de Nationale Museumweek. Het thema van dit jaar is ‘Open je wereld’.

Tickets bestellen


Persoonlijke verhalen van bevlogen vrijwilligers

Tijdens de Nationale Museumweek zetten we de Connie (Lockheed Constellation), De Boeing 747 en onze helikopters gedurende de dag in de schijnwerpers. Dat gebeurt op bijzondere wijze. Het zijn namelijk onze vrijwilligers die over deze iconische toestellen de meest prachtige verhalen en leuke anekdotes vertellen, waardoor deze vliegende legendes aan het einde van de dag geen geheimen meer voor je hebben.


Wil je de Connie (Lockheed Constellation) en de Boeing 747 alvast een beetje leren kennen?

Lockheed Constellation

De Lockheed L-749 Constellation is veelal de hemel in geprezen als ‘het mooiste vliegtuig ooit ontworpen’ en ‘de Grande Dame van de Nederlandse Luchtvaart’.

Boeing 747

Grijp deze exclusieve kans: een kijkje in een Boeing 747 Jumbo Jet bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! Je ontdekt ruimtes die normaal gesloten blijven.


Open je wereld

Omdat we échte ervaring delen in ons musea en wat dat met je doet in deze overweldigende tijden past het naadloos bij het thema van deze museumweek: open je wereld! Musea zijn tenslotte onze plekken van inspiratie en verwondering.

Bestel je tickets

Bestel nu je tickets en geniet van Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen