Brute kracht

28 t/m 29 aprilHet stoerste weekend ooit bij Aviodrome! Bekijk machtige auto's en laat zien hoeveel kracht je zelf bezit.

Stoerste weekend ooit

Tijdens ‘Brute Kracht: Planes & Cars’ komen de unieke verbanden tussen auto’s en vliegtuigen naar boven, kun je brute kracht aanschouwen en kun je zelf ook testen hoe sterk je bent!

 

Brute Kracht in Actie
Na jaren aan onze Grumman Tracker, een vliegtuig van de Marine Luchtvaartdienst, gewerkt te hebben is het moment eindelijk daar: zijn grote onthulling! Voor het eerst zal dit vliegtuig in zijn volledig nieuwe kleurenschema te zien zijn, zal hij zijn vleugels voor je uitklappen en zal je horen waar de motoren toe in staat zijn. Ook zal een Jettruck zijn enorme straaljager motoren laten ronken: neem je oordopjes maar mee!

Vleugels en wielen zij aan zij
Op het platform van ons Schiphol 1928 gebouw zullen naast onze vliegtuigen meer dan 50 bijzondere auot’s te zien zijn. Wat dacht je van prachtige oldtimers als een Saab 96, een antieke Porsche of een groep van Citroën Eenden? Maar ook enorme Amerikaanse trucks brengen gedurende dit weekend een bezoek aan Aviodrome.

Laat je eigen kracht zien
Naast het bekijken van al deze ‘Brute Kracht’ is er ook de mogelijkheid om jek racht te testen op het ‘krachtveld.’ Klim tot 12 meter hoogte en tokkel vervolgens via een draad 60 meter lang naar beneden. Trotseer het enorme vrachtwagen springkussen en bestuur je eigen miniatuur vrachtwagen. Een dagje Aviodrome was nog nooit zo stoer!

Programma

Zaterdag
12.00 Onthulling Grumman Tracker
15.00 Demo Jettruck
16.00 Demo Grumman Tracker

Zondag
13.00 Demo Grumman Tracker
15.00 Demo Jettruck
16.00 Demo Grumman Tracker

*Alle andere activiteiten vinden doorlopend plaats en zijn inbegrepen bij een toegangsticket tot Aviodrome. Museumjaarkaarten hebben vrije toegang.

Tickets bestellen

Wil jij niks missen van dit stoere evenement? Bestel nu je tickets online met korting!

Bestel tickets

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen