Brute kracht: Planes & Cars
22 t/m 23 april

In deze twee dagen vol testosteron kun je de mooiste auto’s spotten, machtige machines bewonderen en je eigen kracht laten zien. PK in het kwadraat!

Stoerste weekend ooit

Heel veel auto’s en vliegtuigen hebben qua motoren dezelfde achtergrond. Tijdens dit weekend komen deze verbanden naar boven en kun je zelf ook laten zien hoeveel kracht je bezit. Het is het stoerste weekend ooit bij Aviodrome!

Spyker

In onze Hangar wordt er al jaren hard gewerkt aan de bouw van een Spyker V2 vliegtuig. Momenteel is het metalen geraamte van het toestel volledig klaar en wordt de Spyker V2 bekleed. Nog voor de zomer zal het toestel af zijn. Tijdens Brute Kracht kun jij bewonderen hoe de restaurateurs te werk gaan! Daarnaast zullen er twee hele bijzondere Spyker auto´s te zien zijn.

Kracht

De koppeling tussen de vliegtuigen en auto’s, de motoren, geven de voertuigen kracht. Maar ook jij als bezoeker kunt je kracht laten zien!

  • Loop over een paal welke zich op 6 meter hoog in de lucht bevindt. Durf jij het aan?
  • Doe mee aan de wedstrijd Boeing band flippen
  • Klim omhoog in een paal van 3 meter en houd je zo lang mogelijk vast. Wie is het sterkste en zal zich het langste kunnen vasthouden?
  • Race onder de Boeing 747 door op de speciale kids-kartbaan!

Tickets bestellen

Wil jij niks missen van dit stoere evenement? Bestel nu je tickets online met korting!

Bestel tickets

dinsdag 23 januari 2018

Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00