Landelijke Beroepenmarkt 2017

30 september 2017De allergrootste markt van banen en opleidingen in de luchtvaart- en reisindustrie!

Weet jij al wat je later wil worden? De landelijke beroepen- en opleidingenmarkt is dé ontmoetingsplek voor studenten, werkzoekenden, scholen en werkgevers die zich willen oriënteren op een opleiding of een baan in de luchtvaart- en reisindustrie. Dit jaar organiseert Reismedia de zevende editie van dit evenement in Aviodrome. Kom jij ook?

Beleving, netwerken, leren en meer

Dit jaar staat de beroepenmarkt nadrukkelijk in het teken van beleving, netwerken, matchmaking en leren. (Toekomstige) studenten, werkzoekenden en het bedrijfsleven ontmoeten elkaar in de sfeer van het werkveld.

Een unieke gelegenheid

Tijdens de Beroepenmarkt kun je meedoen aan diverse workshops, luisteren naar interessante sprekers en speeddaten met professionals uit de branche, zoals piloten, zakenreismedewerkers, medewerkers van touroperators, cabinepersoneel, technici en vele anderen. Je kunt je verder oriënteren op een (vervolg)opleiding of daadwerkelijk contacten leggen voor je volgende of eerste baan. Een unieke gelegenheid dus om je tijdens deze markt te presenteren of om vragen voor te leggen aan de deskundigen!

Tickets

Kijk op de website van de beroepenmarkt voor meer informatie en koop je tickets!

Tickets kopen

Andere evenementen

Bekijk alle evenementen