Rondleiding (binnen & buiten)

Ontdek alles over de vliegtuigen en luchtvaart bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! Bekijk hier alvast op welk tijdstip jij het liefst aan een rondleiding deelneemt.

Kies je moment

Maak kennis met onze luchtvaarthelden tijdens een interessante rondleiding van 45 minuten. De rondleidingen vertrekken bij de incheckbalie in de vertrekhal.

Binnenrondleidingen vinden plaats om 11.00 en om 14.00 uur

Buitenrondleidingen vinden plaats om 12.00 en om 15.00 uur*

*Tijdens de verbouwing in juli zullen er extra rondleidingen plaatsvinden

Als een rondleiding begint zal dit omgeroepen worden in het park.

Interessante rondleidingen

Vlieg met ons mee! Elke dag vertrekken vanuit onze incheckbalie in de vertrekhal meerdere rondleidingen waar je met je Aviodrome ticket gratis aan deel kunt nemen. Er is een tour door het museum en eentje over het buitenterrein. Tijdens de rondleiding leer je onder andere meer over de Nederlandse vliegtuigfabrikant Fokker. De rondleidingen zijn ook geschikt voor de kleinere piloten en stewardessen (met hun gezagvoerders).

Wil je een tour door het ruimtevaartgedeelte? Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van november, dan de tweede zaterdag) kun je deelnemen aan een ruimtevaartrondleiding.

De vrijwilligers van Aviodrome vertellen je tijdens de rondleidingen alles wat je moet en wilt weten over de vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu. Barst je van de vragen? Ontstijg jezelf en stel ze allemaal!

Meer activiteiten

Bekijk alle activiteiten