Rondleiding (binnen & buiten)

Bekijk hier de tijden van onze interessante rondleidingen en kom alles te weten over de vliegtuigen en luchtvaart bij Aviodrome Lelystad Airport.

Plan je dag

Wil jij deelnemen aan een van onze interessante rondleidingen van 45 minuten? Bekijk dan hieronder de tijden wanneer je kunt aansluiten bij één van onze rondleiding die vertrekt bij de incheckbalie in de vertrekhal.

Binnenrondleidingen vinden plaats om 11.00 en om 14.00 uur

Buitenrondleidingen vinden plaats om 12.00 en om 15.00 uur

Kinderrondleiding speciaal voor museumjaarkaarthouders: iedere woensdag en zondag in februari om 15:00 uur.

Als een rondleiding begint zal dit omgeroepen worden in het park.

Interessante rondleidingen

Elke dag vertrekken vanuit onze incheckbalie in de vertrekhal meerdere rondleidingen waar je met je Aviodrome ticket gratis aan deel kunt nemen. Zo kun je onder andere aansluiten bij de rondleidingen door het museum of over het buitenterrein. Tijdens de rondleiding leer je onder andere meer over de Nederlandse vliegtuigfabrikant Fokker. De rondleidingen zijn ook geschikt voor de kleinere piloten en stewardessen (met hun gezagvoerders).

Wil je een tour door het ruimtevaartgedeelte? Elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van november, dan de tweede zaterdag) kun je deelnemen aan een ruimtevaartrondleiding.

De vrijwilligers van Aviodrome vertellen je tijdens de rondleidingen alles wat je moet -en wilt weten over de vliegtuigen en de luchtvaart van toen en nu. Natuurlijk mag je ze zoveel vragen stellen als je wilt!

 

 

maandag 22 april 2019

Vandaag geopend van 10:00 tot 17:00