Kijk omhoog, ontdek meer

Kom je ook naar het vernieuwde Luchtvaartmuseum Aviodrome?

DE VLIEGBESTEMMING VAN NU

Ervaar de Nederlandse luchtvaart van toen en nu! Bewonder meer dan 100 unieke oude en nieuwe vliegtoestellen van dichtbij. Stap aan boord van een echte Boeing 747 Jumbo Jet en haal zelf je vliegbrevet in een echte flight simulator. Of bekijk de spectaculaire 4D-film Skymania! Hoeveel waardevolle objecten ontdek jij in de schatkamers van Luchtvaartmuseum Aviodrome?

Bestel nu tickets met korting

Nieuwe expositie: 100 jaar luchtvaartgeschiedenis

De burgerluchtvaart bestaat 100 jaar. Om dat te vieren is het binnenmuseum van Luchtvaartmuseum Aviodrome volledig vernieuwd! De nieuwe, interactieve expositie toont iconische toestellen en vertelt het avontuurlijke verhaal van pioniers uit de luchtvaart.


  • Vrije toegang met je museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART
  • Ontdek meer dan 100 vliegtuigen
  • Genoeg te doen bij goed en slecht weer
  • Word piloot of stewardess voor 1 dag
  • Beleef de luchtvaarthistorie
  • Uitdagend dagprogramma

Trotseer de regen of geniet van zonneschijn tijdens het leukste dagje uit

Een dagje uit in de wolken bij Aviodrome is zelfs leuk als het minder goed weer is. Ontdek de collectiestukken van de binnenexpositie tijdens een rondleiding of beleef de 4D-film Skymania. En is het lekker weer buiten? Ga eropuit op ons buitenterrein en beleef uren speelplezier! Klim en klauter in de speeltuin, trotseer de stormbaan en bestuur je eigen vliegtuigje.

Regen of zonneschijn: niets staat jouw avonturen bij Aviodrome in de weg!

Bestel tickets met korting


Praktische informatie

Individuele entreeprijzenEntreeprijsOnline prijs met korting
Entreeprijs kinderen onder 3 jaarGratis
Entreeprijs, kind (3 t/m 11 jaar)€ 14,95€ 12,95*
Entreeprijs regulier€ 17,95€ 15,95*
Entreeprijs mindervaliden€ 12,95**
Voordeelkaarten
Entree Museumkaart / BankGiro Loterij VIP-KAARTGratis
Entree Cultuurkaart€ 15,75
Combiticket
Combiticket Aviodrome / Batavialand Volwassenen€ 24,75
Combiticket Aviodrome / Batavialand Kinderen
(3 t/m 11 jaar)
€ 17,25
Prijs per auto
Parkeren€ 6,00

Bestel tickets met €2 korting per ticket

* De online korting is geldig op tickets met een gekozen bezoekdatum. Let op: je ticket is alléén op die dag geldig. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen en all-in arrangementen.
** Tickets uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa

 

MaandagGesloten*
Dinsdag10:00 – 17:00
Woensdag10:00 – 17:00
Donderdag10:00 – 17:00
Vrijdag10:00 – 17:00
Zaterdag10:00 – 17:00
Zondag10:00 – 17:00

 

*Tijdens alle officiële schoolvakanties is Aviodrome ook op maandag open voor een spannend dagje uit!

Adres Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport

AVIODROME IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT

Flevoland. Lelystad. Aviodrome. Het klinkt verder weg dan het werkelijk is. In ongeveer een uur sta je vanaf Den Bosch of Groningen bij Aviodrome. Vanuit Amsterdam en het oosten is het vaak nóg korter. Daarnaast is Aviodrome de reistijd meer dan waard! Je kunt er natuurlijk ook een volledige dag of weekend van maken.

 Openbaar vervoer

Station Lelystad is vanuit alle windstreken bereikbaar. Je dient hiervoor via Weesp of Zwolle te reizen. Vanaf station Lelystad en station Harderwijk heb je de mogelijkheid om Connexxion lijn 148 te nemen. Je kunt dan uitstappen bij de halte ‘Vliegveld/Eendenweg’.

Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Per vliegtuig

Natuurlijk kun je ook naar Lelystad Airport komen vliegen. Vanaf het stationsgebouw van de luchthaven is het nog maar vijf minuten lopen naar Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Per boot

Naast Luchtvaartmuseum Aviodrome lopen waterwegen, die het mogelijk maken om met de boot naar Aviodrome te komen. Er ligt een aanlegsteiger aan de Larservaart, naast een grasveld. Hier kunnen zo’n acht boten aanmeren. Vanaf de aanlegplaatsen is het ongeveer acht minuten wandelen naar de Aviodrome.

Parkeren

Je kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op de 500 parkeerplaatsen op parkeerterrein P2. Er zijn tevens invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein wordt beheerd door Lelystad Airport. Het parkeertarief bedraagt € 6,00 per dag.


Een dagje uit is zo gevuld met de vele attracties bij Aviodrome. Van springkussen tot simulator, voor jong en oud!

Elke dag is er bij Aviodrome een dagprogramma dat bestaat uit leuke activiteiten. Beleef de luchtvaart in het 4D filmtheater, doe mee aan workshop of leer nog meer van de luchtvaart met een rondleiding door het park. Speciaal voor kinderen is er een pilotenopleiding en diverse speel-vliegtoestellen. En dat alles inbegrepen bij jouw Aviodrome entreeticket!

Aviodrome heeft een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Zowel binnen als buiten zijn er verschillende exposities te bezichtigen. Vlieg chronologisch door het verhaal van de Nederlandse luchtvaart en bezichtig vliegtuigen, opengewerkte motoren en cockpits. Leerzaam voor jong en oud!


Bestel vliegensvlug tickets

Bestel je Aviodrome tickets online. Extra voordelig en zonder wachtrij naar binnen vliegen.